Informace:
Délka studia: 2 roky
Ukončení studia: maturitní zkouška
Počet přijímaných žáků: 12
Podmínky přijetí : úspěšné ukončení všech tříletých oborů s výučním listem, doklad o zdravotní způsobilosti pro studium oboru.
Místo konání teoretické výuky: výukové centrum Hlušice (část výuky probíhá ve výukovém centru Nový Bydžov a ve středisku praktického vyučování Chlumec nad Cidlinou.
Vedoucí učitel praktického vyučování: Mgr, et, Mgr. Jiří Zahradník, email:sstrnb.zahradnikk@seznam.cz, tel.: 724 766 115
Absolvent školy:
Absolvent, připravovaný na základě tohoto RVP, se uplatní při výkonu povolání potravinářský technik na různých typových pozicích v potravinářských provozech, např. jako vedoucí směn, vedoucí jednotlivých provozních středisek, technolog, v oblasti nákupu surovin a pomocných látek, odbytu a prodeje surovin a potravinářských výrobků, v oblasti marketingu potravin apod.
Uplatní se rovněž v oblasti kontroly jakosti, trvanlivosti a zdravotní bezpečnosti potravin
Přílohy ke stažení:
Učební plán |
Rámcový vzdělávací program |