S přicházejícím jarem a přibývajícími slunečními paprsky vzrůstá počet venkovních grilovacích party.
Pro letošní sezónu jsme pro vás spolu s žáky oboru řezník - uzenář vyučujících se na Střední škole technické a řemeslné v Novém Bydžově připravili spoustu grilovacích specialit. Můžete si je kdykoli objednat na tel. 601 091 022 nebo na emailu sstrnb.mnovak@seznam.cz či přímo v prodejně masných výrobků v Chlumci nad Cidlinou, Nádražní 194 ve Středisku praktického vyučování, kde je možné si je i vyzvednout.
Veškeré naše produkty jsou vyráběny z masa českých chovatelů s důrazem na nejvyšší kvalitu, snížení obsahu přídavných látek tzv. éček a maximální čerstvost.
Nabízíme:
- Marinovaná krkovice (steak) Gyros
- Marinovaná krkovice (steak) Živáňská
- Grilovací párty klobása v tenkém
přírodním střívku
- Nakládaná kýta s kostí celá
- Hovězí hamburger z předního hovězího
masa
- Špízy kuřecí a vepřové
- Nakládané šály z vepřové kýty pro
menší grilovačky
- Nakládané celé krůty (objednat týden
předem)
- a mnoho dalších výrobků podle Vašich přání.
-
Název výrobku Marinovaná krkovice gyros Marinovaná krkovice živáňská Nakládaná kýta s kostí celá Nakládané šály z vepřové kýty cca 1 - 2kg Nakládané celé krůty Nakládaná plec s kostí a kolenem cca 4 - 5kg Hovězí hamburger 20% tuku Učňovská klobása Grilovací party klobása
eškeré výrobky, prosíme, objednat 3 -5 dní předem na telefonním čísle 601 091 022 nebo na emailu sstrnb.mnovak@seznam.cz.
Nově jsme s žáky oboru řezník - uzenář začali vyrábět další skupinu masných výrobků - polokonzervy.
Paštika s pečeným masem - základem této paštiky je pečená vepřová plec a bůček, smažená cibulka a vepřová játra. Paštika je hrubozrnná a má výraznou vůni po smažené cibulce a pečeném mase. Lehce šedý povrch paštiky je dán absencí stabilizátorů barvy a není závadou kvality.
Lahůdková paštika - jemná paštika vyráběná z vepřového masa a jater. Používáme pouze prvotřídní české maso.
Vepřové maso ve vlastní šťávě - produkt vyroben bez použití jakýchkoli „Éček“. Na kostky pokrájená vepřová plec je pouze osolena a opepřena. Rosol, který má výbornou chuť a zároveň konzervuje, vzniká z vepřových kůží.