Aktuality 

S přicházejícím jarem a přibývajícími slunečními paprsky vzrůstá počet venkovních grilovacích party.

Pro letošní sezónu jsme pro vás spolu s žáky oboru řezník - uzenář vyučujících se na Střední škole technické a řemeslné v Novém Bydžově připravili spoustu grilovacích specialit. Můžete si je kdykoli objednat na tel. 601 091 022 nebo na emailu sstrnb.mnovak@seznam.cz či přímo v prodejně masných výrobků v Chlumci nad Cidlinou, Nádražní 194 ve Středisku praktického vyučování, kde je možné si je i vyzvednout.         

                Veškeré naše produkty jsou vyráběny z masa českých chovatelů s důrazem na nejvyšší kvalitu, snížení obsahu přídavných látek tzv. éček a maximální čerstvost.

Nabízíme:

  • Marinovaná krkovice (steak) Gyros
  • Marinovaná krkovice (steak) Živáňská
  • Grilovací párty klobása v tenkém přírodním střívku
  • Nakládaná kýta s kostí celá
  • Hovězí hamburger z předního hovězího masa
  • Špízy kuřecí a vepřové
  • Nakládané šály z vepřové kýty pro menší grilovačky
  • Nakládané celé krůty (objednat týden předem)
  • a mnoho dalších výrobků podle Vašich přání.
  • Název výrobku
    Marinovaná krkovice gyros
    Marinovaná krkovice živáňská
    Nakládaná kýta s kostí celá     
    Nakládané šály z vepřové kýty cca 1 - 2kg
    Nakládané celé krůty 
    Nakládaná plec s kostí a kolenem cca 4 - 5kg
    Hovězí hamburger 20% tuku
    Učňovská klobása
    Grilovací party klobása 

eškeré výrobky, prosíme, objednat 3 -5 dní předem na telefonním čísle 601 091 022 nebo na emailu sstrnb.mnovak@seznam.cz.

Nově jsme s žáky oboru řezník - uzenář začali vyrábět další skupinu masných výrobků - polokonzervy.

Paštika s pečeným masem - základem této paštiky je pečená vepřová plec a bůček, smažená cibulka a vepřová játra. Paštika je hrubozrnná a má výraznou vůni po smažené cibulce a pečeném mase. Lehce šedý povrch paštiky je dán absencí stabilizátorů barvy a není závadou kvality.

Lahůdková paštika - jemná paštika vyráběná z vepřového masa a jater. Používáme pouze prvotřídní české maso.

Vepřové maso ve vlastní šťávě - produkt vyroben bez použití jakýchkoli „Éček“. Na kostky pokrájená vepřová plec je pouze osolena a opepřena. Rosol, který má výbornou chuť a zároveň konzervuje, vzniká z vepřových kůží.