Vepřové půlky

Prodej bouraných vepřových půlek

Řeznická a uzenářská prodejna SPV Chlumec n. C. nabízí možnost objednání vepřové půlky rozbourané na jednotlivé části dle Vašich přání pod dozorem zkušeného mistra Radomíra Beňka.

„Vepřovou půlku rozbouráme, vykostíme a upravíme do kuchyňské úpravy. Jedním nákupem tak získáte úhledné zhruba 1 kg kousky na vaření, pečení nebo uzení za výbornou cenu“, dodává pan Beněk.

Vepřová půlka obsahuje tyto části:

Část Množství Návrh použití
Kýta bez kosti 6 - 8kg řízky, omáčky, pečení
Bůček s kostí 4 - 5kg pečení, uzení, rolády
Plec bez kosti 3 - 5kg ovar, sekané, pečení, guláš
Krkovice bez kosti nebo s kostí  3 - 4 kg řízky, pečení, steaky, uzení
Kotleta bez kosti nebo s kostí 3 - 4 kg řízky, omáčky, steaky, uzení
Koleno zadní a přední 3kg ovar, pečení
Sádlo na škvaření 4kg škvaření, uzená slanina
Kůže cca 1,5kg tlačenka, aspik, sulc
Lalok cca 2kg ovar, vařené výrobky
Půlka hlavy 2 kg vařené výrobky
Kosti cca 3kg vývar, žebra na pečení
Masový ořez cca 3 kg sekaná, karbanátky

Nabízíme také možnost objednání vepřové kostry, která má všechny části vepřové půlky mimo hlavy, sádla na škvaření a kůží. Dále můžete objednat srdce, jazyk nebo játra.

Nákupem získáte zhruba 40 kg respektive 30 kg v případě vepřové kostry prvotřídního čerstvě bouraného masa od českého dodavatele a chovatele (Maso Jičín), které dopravíme do 5km od školních výukových center (Chlumec n. C., Nový Bydžov, Hlušice) nebo můžete vyzvednout přímo v řeznické prodejně v Chlumci nad Cidlinou, Nádražní 194.


Těšíme se spolu s žáky oboru řezník uzenář na Vaše objednávky na telefonním čísle 601 091 022 nebo sstrnb.mnovak@seznam.cz